Vanzatorii in constructii – greu de gasit, greu de pastrat

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Sa  faci afaceri in industria constructiilor nu este atat de simplu pe cat ai crede. Si cum orice afacere incepe si se continua cu o vanzare…acest articol este despre oamenii de vanzari din industria constructiilor.

Greu de gasit: cel mai recent studiu realizat de Manpower Group aduce vesti pesimiste pentru firmele de constructii. Si asta din mai multe perspective. Conform acestui studiu, cel mai greu de gasit si angajat sunt oamenii pentru posturile de meseriaşi calificaţi, ingineri, reprezentanţi de vânzări, exact in aceasta ordine.

Bun…dar sa zicem ca ai facut eforturi si ai reusit sa angajezi o echipa de vanzari in firma ta. Daca credeai ca ai rezolvat problema si de acum vanzarile vor merge struna…citeste urmatoarea veste proasta.

Greu de pastrat: 60% DINTRE OAMENII DE VÂNZĂRI DIN ROMÂNIA REZISTĂ MAI PUŢIN DE UN AN arata studiul Salestrust.eu citat de Business Magazin. Da…este socant sa afli ca nici jumatate din echipa ta nu va rezista un an…ce sa mai vorbesti de performante?

Totusi, tu te incapatanezi sa faci afaceri in aceasta industrie care intr-adevar are si multe oportunitati…chiar foarte multe.

Cum faci sa motivezi echipa de vanzari? Ce faci sa o ajuti sa obtina performante mai rapid si mai usor?

Eu iti soptesc ceva…www.raportuldeinvestitii.ro si asta pentru ca:

– ii scuteste pe oamenii de vanzari de telefoane aiurea si  migaloasa munca de prospectare

– ii ajuta sa sofeze mai putin si sa isi optimizeze traseele

– ii ajuta sa afle de santiere si noi oportunitati de care altfel nu ar fi aflat in veci

– si poate cel mai important…ii ajuta sa-si atinga mult mai usor tintele de vanzari si astfel sa-si incaseze comisioanele si sa fie mai multumiti de munca si rezultatele lor

Acum…tu ca si manager…ce decizie vei lua? Testeaza www.raportuldeinvestitii.ro si vezi cum echipa ta de vanzari poate atinge performante la care nici nu ai indraznit sa visezi.

Sursa poza

 

Vrei baze de date cu cei mai activi constructori, arhitecti si proiectanti? Fa un test gratuit aici


Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS