Tinerii antreprenori sunt atrasi de constructii – stiu ei cu adevarat in ce se baga?

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Tinerii întreprinzători au înfiinţat în primele şase luni 3.200 de firme (SRL-D) prin care pot primi facilităţi de la stat, astfel că de la lansarea programului, anul 2011, numărul acestora a ajuns la 14.261, potrivit ONRC.

Potrivit datelor ONRC, noile afaceri au vizat în primul rând domeniul întreţinerii şi reparării autovehiculelor (640 firme), cel al lucrărilor de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale (558), restaurante (515) şi transporturi rutiere de mărfuri (495).

 

Ce ar trebui sa stie noii intrati in piata?

Prima lectie – sa faci afaceri in constructii nu este usor. Chiar daca constructiile ocupa locul 2 in preferintele tinerilor…tot pe locul 2 il ocupa constructiile si la numarul de insolvente in primul semestru din acest an.

Numărul firmelor care au intrat în insolvenţă în primele şase luni a scăzut cu 11,51%, la 13.031, de la 14.726 în perioada similară a anului trecut, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

14% din totalul insolventelor din acest an reprezinta firme de constructii.

Sau altfel spus, ca in orice afacere, ca sa rezisti in piata trebuie sa vinzi…iar vanzarea se incheie atunci cand ai si incasat banii.

Esti proprietarul unui SRL-D cu domeniul constructiilor si cauti lucrari? Te ajutam cu un bonus de profile de companie ca sa nu te pacalesti atunci cand faci o vanzare daca te abonezi la www.raportuldeinvestitii.ro – site-ul unde gasesti noi clienti.

Ce mai trebuie sa sti?

Va fi tot mai greu sa angajezi muncitori specializate de calitate. Scolile profesionale din Romania sunt putine si ele nu reusesc sa atraga suficienti oameni interesati.

Invatamantul profesional nu reuseste sa atraga suficienti doritori pe diverse meseri. Iata cate locuri au ramas neocupate, pe domeniile cu legatura directa in constructii:
materiale de construcţii (77%)
zugrav – 52%
dulgher-tâmplar-parchetar (54%)
fierar betonist (57%)
electrician 70%

Sursa

 

Acum iti poti creste vanzarile la santiere si proiecte cu prospec.ro! Accelereaza vanzarile


Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS