Studiu privind achizitiile B2B si documentarea pe internet

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

94% din directorii de achizitii B2B spun ca fac o cercetare pe internet inainte de a achizitiona bunuri pentru afacerile lor iar 55% declara ca fac acest lucru pentru cel putin jumatate din achizitiile pe care le fac, conform studiului realizat de Acquity Group.

Tendita de a face cercetare inaintea oricarei achizitii B2B pare sa nu tina cont de valoarea respectivei achizitii. De exemplu, 40% din respondenti au declarat ca fac o cercetare pe internet chiar si pentru achizitiile sub 10.000 USD si 31% fac cercetari pe internet privind achizitii ce depasest 100.000 USD.

Unde pe internet cauta ofiterii de achizitii?

Dar utilizarea internetului nu se limiteaza doar la cercetare si documentare.

68% din respondentii acestui studiu au declarat ca fac achizitii online si 46% din directorii de achizitii B2B cheltuiesc cel putin jumatate din bugetul firmei pe achizitii realizate online.

Doriti sa va imbunatatiti prezenta firmei d-voastra pe internet? IBC Focus ofera mai multe metode prin care va garantam rezultate in promovarea eficienta online pe piata constructiilor. Vizitati www.ibcfocus.ro pentru a vedea cum puteti profita de puterea internetului in piata constructiilor.

Credeai ca cea mai mare baza de date cu santiere este scumpa? Vezi cu ochii tai


Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS