Motivarea agentilor de vanzari – O solutie esentiala pentru rezultate pozitive in vanzari

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Unul dintre cele mai importante “motoare” din companie o reprezinta echipa de vanzari.  Aceasta trebuie sa isi mentina constant motivatia deoarece este reprezentantul direct al imaginii companiei  pentru care lucreaza si trebuie sa gestioneze relatia cu prospectii si clientii intr-un mod eficace.

Cum reusesti sa mentii echipa de vanzari motivata?

Chiar daca agentii de vanzari reusesc sa isi mentina motivatia in munca prin rezultate si contracte incheiate, este nevoie si de o motivatie suplimentara venita din exterior, care sa reflecte valoarea pe care ei o aduc companiei.

Printre modalitatile de motivare a agentilor de vanzari intalnim recompensele finaciare care pot fi sub forma de bonusuri constante sau comisioane mai mari. Totusi, nu tot timpul factorul principal de motivare al agentilor este de ordin financiar.

Una dintre metodele cele mai raspandite de motivare a agentilor o reprezinta sistemul de gamificare ce  foloseste elemente si reguli de joc in contextul businessului pentru a atinge un obiectiv. Acest sistem de ajuta atat la cresterea productivitatii angajatilor, cat si la reducerea fluctuatiei de personal.

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere, VICTA, poti implementa propriul sistem de gamification in cadrul companiei, datorita modulelor integrate, rapoartelor manageriale si palniei de vanzari.

Iata 3 moduri de utiliza aceste module de business intelligence:

  1. Iti ofera rezultatele cele mai importante pentru fiecare membru al echipei in functie de: proiecte castigate, ofertate si vizualizate
  2. Te ajuta cu rapoarte comparative intre membrii echipei
  3. Te ajuta cu evaluarea individuala a fiecarui agent

Avand toate aceste oportunitati la dispozitie vei fi inarmat cu o strategie care sa te ajute atat la motivarea echipei, cat si in dezvoltarea unei strategii de business care sa conduca la rezultate mai bune.

Solicita acum un demo GRATUIT la VICTA!Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS