Cum să construiești eficient cu ajutorul unui…videoclip viral

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

„România vrea autostrăzi” – acesta este titlul unui videoclip viral care a prins avant in mediul online datorita mesajului, dar si a ideii antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi. Acesta și-a propus să atragă atenția autorităților cu privire la situația absurdă a infrastructurii în Moldova, mai precis referitor la absența unei autostrăzi care să faciliteze transportul rutier al locuitorilor din zonă

Drept urmare, omul de afaceri  a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. 17 muncitori au lucrat timp de șapte ore pentru ca singurul metru de autostradă din Moldova să devină realitate. Aproximativ 4.500 de Euro a investit afaceristul sucevean pentru realizarea proiectului, demonstrând că se poate; totul este să vrei.

Ștefan Mandachi a anunțat că autostrada va fi inaugurată pe 15 martie, la ora 15.00 și că timp de 15 minute, în aceeași zi, va întrerupe activitatea în firmele sale, la care lucrează 500 de oameni, pentru a atrage atenția asupra evenimenului și – implicit – asupra indolenței autorităților. Mandachi a mai spus că speră că gestul său de a sista activitatea sa fie preluat si de alti oameni de afaceri din tara.

Omul de afaceri sucevean susține că a tipărit, tot din banii săi, trei milioane de afișe, dar și trei milioane de șervețele, cu mesajul “România vrea autostrăzi”, pe care le va împărți clienților din restaurantele pe care le deține. Tot el i-a provocat pe Ion Ţiriac, George Becali şi Viorel Cataramă să i se alăture. Fiecare susţinător nou este încurajat să provoace la rândul lui alte trei persoane.

Primul care a răspuns deja inițiativei este omul de afaceri Viorel Cataramă, care a anunţat că Grupul de firme Elvila se alătură protestului iniţiat de antreprenorul Ştefan Mandachi. Aşadar, pe 15 martie, Cataramă va întrerupe activitatea timp de 15 minute. ,,Susţinem construirea de autostrăzi! Îi provoc, la rându-mi, pe antreprenorii Dumitru Bălan, din Botoşani, Adrian Mărginean, din Cluj şi Daniel Costaş, din Oradea, să ni se alăture în acest demers”, a precizat Viorel Cataramă.

Alte două firme din Prahova se vor alătura protestului anunțat de suceveanul Ștefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă – și primul – în regiunea Moldovei.

Astfel, patronii celor două companii, ambele din Câmpina, își vor opri activitatea, timp de un sfert de oră, în data de 15 martie, de la ora 15.00. Acesta era și îndemnul omului de afaceri.

Așteptam să vedem daca vor raspunde și alți antreprenori acestei provocări.Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS