Ce se intampla cu firma unui constructor care a castigat 4 milioane de euro la LOTO

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

In august 2008, cand a castigat 3,8 milioane de euro la Loto, aproape toti romanii l-au invidiat. Absolvent de scoala profesionala si proprietarul unei mici firme de constructii, barbatul s-a transformat din zidar in afacerist. Omul a investit o buna parte din suma in afacerea sa.

In nici 6 ani de zile firma sa – SC Andrei Construct SRL – a intrat in faliment.
In prezent mai multi furnizori (inclusiv un producator de pavaje) incearca sa isi recupereze datoriile de la aceasta firma.
Care sunt lectiile pe care le putem invata din acesta poveste?

1. NU banii sau capitalul avut la dispozitie sunt cei mai importanti factori in succesul unei companii de constructii. Trebuie sa fii bun si la marketing si vanzari… nu doar un zidar (tehnician) desavarsit. Pentru asta ai la dispozitie www.raportuldeinvestitii.ro – instrumentul care te ajuta sa bati palma la lucrari de care altfel nu ai fi aflat. Acesta este cel mai inteligent instrument de vanzari si marketing din piata pe care si-l permite orice constructor.

2. Piata este plina de tepari si firme care pot intra usor in incapacitate de plata…asa cum era si aceasta firma a unui milionar peste noapte. Zilnic 15 firme de constructii intra in insolventa. (sursa ONRC) Cum faci sa te protejezi? IBC Focus ofera abonatilor www.raportuldeinvestitii.ro cele mai complete profile de companie din sfera constructiilor. Cere o demonstratie GRATUITA sa vezi cum poti sa te feresti de posibile pacaleli si sa iti cresti sanatos afacerea.

NU iti promitem ca lucrand cu noi vei deveni automat milionar, dar iti promitem ca vei oferta la proiecte de care altfel nu ai fi aflat.

Cere acum o demonstratie gratuita si vezi cum poti sa ai un viitor sanatos in piata constructiilor

Ai o echipa care oferteaza la santiere? Meriti o asistenta de vanzari! Fa un test gratuit aici


Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS