Cand analizezi piata constructiilor, care sunt sursele de informatii cele mai relevante?

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Pe cine sa crezi si care sunt sursele de informatii atunci cand doresti sa faci un plan de afaceri si estimari de evolutie a pietei?

Comisia Nationala de Prognoza? care in locul unui plus de peste 6% (prognozat în 2013, pentru 2014, chiar de către Comisia Naţională de Prognoză), sectorul a consemnat un minus de peste 6%.

Institutul National de Statistica? – care analizeaza evolutia autorizatiilor de construire – si care este ok, doar ca emiterea unei autorizatii de construire nu inseamna si ca se construieste.

Declaratiile de presa ale jucatorilor vizibili in presa, dar  care sunt cel mai adesea nefondate si care sunt doar aparitii de imagine?

IBC Focus pune la dispozitia clientilor sai  instrumente de analiza si estimare a pietei, bazate pe cifre culese si verificate.

De exemplu modulul Marketintelligence este o platforma online ce permite analiza in timp real a pietei constructiilor. Market Intelligence ofera clientilor IBC Focus 33 de grafice si tabele personalizabile si realizate in timp real de utilizatori, in functie de diverse criterii de filtrare, toate bazate pe date reale publicate in cea mai mare baza de date cu santiere din Romania – www.raportuldeinvestitii.ro 

IBC Focus mai pune la dispozia partenerilor sai 2 studii calitative realizate prin analiza celor mai puternice 100 firme de constructii din Romania si TOP 100 Firme de Arhitectura si proiectare din Romania. Aceste analize au fost realizate prin aplicarea unor chestionare si interviuri telefonice in care se cerea si estimarea evolutiei pietei de constructii pentru anul in curs. Sunteti curiosi de rezultat? Aici aflati cum puteti intra in posesia acestor analize de TOP

Cauti analize si studii de piata in constructii? VICTA le realizeaza pe cele mai acurate! Fa un test GRATUIT aici


Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS