Activezi in domeniul constructiilor? Prospectam noi piata pentru tine!

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

In momentul de fata, suntem 7.4 miliarde de oameni pe Pamant (conform worldometers.info). 3.6 miliarde dintre noi avem acces la internet, cifra cu 60% mai mare decat in 2012, iar numarul total de dispozitive mobile depaseste numarul populatiei de pe planeta. Avand la dispozitie tehnologia si acest grad impresionant de conectivitate, informatia circula intr-un ritm naucitor, iar cantitatea poate fi de-a dreptul coplesitoare.

La fluxul extraordinar de informatii care circula pe internet in fiecare minut, e foarte greu sa tii pasul cu tot ce se intampla si este si mai greu sa faci o selectie foarte buna a informatiilor care iti sunt cu adevarat folositoare. Ca sa va formati o idee despre ce cantitate de date este generata in fiecare minut, va prezentam urmatoarea statistica:

In fiecare minut:

  • pe Google sunt efectuate peste 2.2 milioane de cautari
  • pe Netflix sunt redate peste 86.000 de ore de video
  • pe Facebook Messenger sunt transmise peste 210.000 de poze
  • pe Instagram sunt apreciate peste 2.4 milioane de postari
  • pe Youtube utilizatorii genereaza 400 de ore de materiale video noi
  • americanii fac un trafic de date de peste 18 milioane de mb si trimit peste 3.5 milioane de mesaje

Cum gasesti informatiile care iti sunt cu adevarat folositoare?

In vastitatea internetului, am creat o mica oaza in care echipa noastra de cercetare monitorizeaza peste 78.000 de santiere. Zilnic sunt adaugate zeci de proiecte noi care pot fi ofertate cu materiale, servicii de proiectare, executie sau antrepriza.

raport-investitii

Cei care activeaza in domeniul constructiilor stiu cat de important este sa stie exact unde sunt proiectele si santierele la care pot oferta. Informatiile publice sau cele care apar in presa pot fi de multe ori incomplete sau eronate. Tocmai de aceea, o platforma cu informatii de calitate si cu date de contact corecte te scuteste de ore intregi de prospectare. Si te aduce fata in fata cu viitorii tai clienti!

Testeaza RAPORTUL DE INVESTITII!Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS