3 idei care sa iti garanteze un succes imediat in comunicarea online cu potentialii clienti

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Traim intr-o epoca a “transferurilor de mega” si suntem zilnic asaltati de mii de informatii, reclame si oferte promotionale.

Nici nu este de mirare ca zilnic primim aproape 150 de emailuri (sursa) din care nu citim mai mult de 10 – 12 (cam 1 din 10 emailuri sunt citite). Am ajuns sa fim atat de satui de informatiile online, incat si atunci cand cautam ceva pe google foarte rar mergem pe a doua pagina (doar 1 din 10 oameni merg si pe a  doua pagina a rezultatelor returnate de google).

In aceste conditii te mai miri ca potentiali clienti carora le scrii nu iti raspund? sau iti pun stampila de “spam-er” ? Nu ar trebui sa ramai suprins, dar nici sa te lasi pagubas (deoarce email marketingul ramane cel mai eficient canal de promovare (sursa), doar sa ai in vedere 3 aspecte importante:

1)       asigura-te ca trimiti la cine trebuie email-ul. Daca esti furnizor de suruburi si cumperi o baza de date de 5000 de doctori sa nu te astepti ca acestia sa si citeasca emailul 🙂  – sau sa te caute.

2)       alege un titlu care sa atraga si din care potentialul client sa inteleaga cum il ajuta produsul tau (de ex. daca vinzi suruburi si vrei sa te promovezi la antreprenori, nu pune un titlu de genul “Cele mai ieftine suruburi”. Mult mai mari sanse ai ca emailul tau sa fie deschis daca titlul suna ceva de genul “Suruburile care te ajuta sa reduci  cu 9% timpul de montare a unei hale” – dar ai grija sa fie si adevarat ceea ce afirmi.

3)        ajuta-i pe oameni se te contacteze, fa astfel incat sa le fie usor sa te contacteze (pune in email un link catre un mic formular unde ei sa isi poata lasa date lor pentru a primi informatii suplimentare) – strange leaduri.

Si poate cel mai important, daca esti furnizor de materiale de constructii apeleaza la un specialist care sa te ajute de la zero in comunicarea ta cu potentialii clienti. Il gasesti mai aproape decat crezi: aici.

Articol scris de Paul Macarie.

Credeai ca cea mai mare baza de date cu santiere este scumpa? Vezi cu ochii tai


Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS