Studiu privind achizitiile B2B si documentarea pe internet

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

94% din directorii de achizitii B2B spun ca fac o cercetare pe internet inainte de a achizitiona bunuri pentru afacerile lor iar 55% declara ca fac acest lucru pentru cel putin jumatate din achizitiile pe care le fac, conform studiului realizat de Acquity Group.

Tendita de a face cercetare inaintea oricarei achizitii B2B pare sa nu tina cont de valoarea respectivei achizitii. De exemplu, 40% din respondenti au declarat ca fac o cercetare pe internet chiar si pentru achizitiile sub 10.000 USD si 31% fac cercetari pe internet privind achizitii ce depasest 100.000 USD.

Unde pe internet cauta ofiterii de achizitii?

Dar utilizarea internetului nu se limiteaza doar la cercetare si documentare.

68% din respondentii acestui studiu au declarat ca fac achizitii online si 46% din directorii de achizitii B2B cheltuiesc cel putin jumatate din bugetul firmei pe achizitii realizate online.

Doriti sa va imbunatatiti prezenta firmei d-voastra pe internet? IBC Focus ofera mai multe metode prin care va garantam rezultate in promovarea eficienta online pe piata constructiilor. Vizitati www.ibcfocus.ro pentru a vedea cum puteti profita de puterea internetului in piata constructiilor.

Distreaza-te la cele mai bune 27 de bancuri din constructii Ai documentul GRATUIT aici


Raspunde aici

You must be logged in to post a comment.

MARKETING
VANZARI
CONSTRUCTII
INTELLIGENCE
BUSINESS